Arnold Thomaes Ste Marie Huijbergen 1922-1928 ?

Zijn onderstaande foto's afkomstig van Ste Marie Huijbergen ?

arnold-thomaes-01 

arnold-thomaes-02
arnold-thomaes-03

 

Beste heer Bogers,

Ik ben na wat omzwervingen op uw informatieve website over het internaat Ste Marie in Huijbergen terecht gekomen. Ik heb een erg sterk vermoeden dat mijn vader in zijn jonge jaren op dit internaat heeft gezeten.
Zijn naam is Arnold Thomaes; hij is geboren in 1916 en overleden in 1969. Ik ben in het bezit van een aantal van zijn klassenfoto's die vermoedelijk dateren uit de periode 1922-1928. Ik had deze foto's al langer in bezit, maar ik kon nooit thuisbrengen waar ze genomen waren. Op een van de foto's staat een broeder en ik heb altijd vermoed dat het om een internaat foto ging, maar ik wist het niet zeker. Alle mensen uit mijn omgeving die het zouden kunnen weten zijn inmiddels overleden en ik heb het nooit kunnen vragen. Onlangs kwam ik echter een schrift met aantekeningen van mijn overleden moeder tegen waarin stond dat mijn vader een tijd heeft doorgebracht op het internaat in Huijbergen. De naam van het internaat wordt niet genoemd, maar het lijkt me erg waarschijnlijk dat het om Ste Marie gaat.
Ik stuur 3 mooie foto's mee. Ik heb er nog een aantal uit dezelfde periode, maar ik weet niet zeker of deze op het internaat genomen zijn, maar ik denk wel dat hij er met klasgenoten op staat. Deze heb ik echter niet bijgevoegd
Misschien heeft u meer informatie waardoor ik meer zekerheid krijg dat het inderdaad om Ste Marie gaat, of kunt u me in contact brengen met mensen die iets kunnen zeggen over de personen op de foto's en het jaar waarin ze genomen zijn.
Alvast mijn hartelijke dank!

Vriendelijke groet, Huub Thomaes 8-2-2018


 <<< vorige
Heeft u oude schoolfoto's van St Marie ?


www.frankbogers.nl
Kostschoolfoto startpagina
Ste Marie gastenboek