Peter Rademakers uit Wouw Ste Marie Huijbergen 1966 - 1970 ULO

 

peter rademakers op kostschool
Klassenfoto 1966-1967 Onze refterbroeder was de Poedel. Zijn echte naam ben ik vergeten. Ik zit zelf naast directeur broeder Remigius een beter nors te kijken. Aan de ander kant van de broeder zit Jos van Agtmaal uit Oudenbosch. Naast mij zit een jongen met rood haar uit Boskoop. De derde van links is Hein Geboers uit Eersel. Achter mij staat Corne Schrooyen uit Wouw, links van hem staat Flip de Nijs uit Steenbergen, rechts van Corne staat Rudi Mensink (hij kon heel goed biljarten). Op de achterste rij achter de Poedel staat uiterst rechts Akkermans (Zevenbergen) , de 2e is Paul de Kindt uit Zeeuws Vlaanderen, de derde van rechts is Karel Pleunis (journalist bij BN/De Stem).Van de andere namen ben ik niet zeker. 

Voetbal elftal foto 1968 - 1969 Zittend van rechts naar links: Peter Rademakers, Frans van Oorschot (Roosendaal Bouwbedrijf van Oorschot), Edwin Rensen, Jos van Agtmaal, onbekend.
Staand: 2e van links is Hein Geboers. De andere namen weet ik niet meer.

 

Ik stond altijd wel in het jaar elftal. In de jaren in mijn dorp heb ik nog 6 jaar in het eerste elftal van SC Kruisland gespeeld. Ik ben sportleraar en heb 30 jaar op het Moller in Steenbergen gewerkt. Daarnaast werk ik voor de KNVB als docent en bij de NKS als verenigingsondersteuner.

 <<< vorige
Heeft u oude schoolfoto's van St Marie ?


www.frankbogers.nl
Kostschoolfoto startpagina
Ste Marie gastenboek