V.V.O.S. BEEK BOYS 74 HALSTEREN REUNIE 2000

 


HOME

 

 

 

Na maanden lange voorbereiding viel er een enorme last van de schouders van het organiserend feest comité, bestaande uit Frank Bogers en Paul Adriaansen. Deze twee oud-bestuursleden van VV Beek Boys 74 hadden begin dit jaar de handen ineen geslagen om een reünie te organiseren, omdat de vereniging 25 jaar bestond

 

Thuishonk Café de Beek werd op de reünie dag omgetoverd tot een ware voetbalarena. Met mode poppen, die oude tenues droegen, voetbalschoenen en oude krantenknipsels die werden tentoon gesteld. De muren werden behangen met oude foto's en ledenlijsten. Paul Adriaansen had de bekers en andere relikwieën keurig opgepoetst en op de biljart tafel uitgesteld

  

andre laanen wedstrijdbal signeren

Aftrap, Om 20.00 uur gaf Tom can Cafe de Beek "de aftrap " en hij vroeg een applausje voor het feest comité. Frank Bogers had voor de oud voorzitter en toenmalig doelman Paul Adriaansen nog een verrassing. Een gesigneerde voetbal met de namen van de genodigden. Omdat hij in het verleden menig balletje niet heeft gehouden, mocht hij deze bal wel houden.

 

 

Daarna nam Paul het woord over en dankte een ider voor zijn aanwezigheid. Een minpuntje vond hij wel dat er toch nogal wat oud leden ontbraken. Verder hadden de jubilerende Beek Boys een jubilaris in hun midden. Sjaak Adriaansen was 25 jaar lid van de vereniging. Hij werd deze avond bijzonder in het zonnetje gezet en het feest comité had voor hem een oorkonde in petto. Zo trots als een pauw werd hij met de oorkonde op de foto gezet.

 

8 mm voetbalfilm voetbal film kijken cafe de beek

Grote hilariteit ontstond toer er een 8 mm filmpje via de video op de netvliezen van de leden werd geprojecteerd. Er werd wat afgelachen met kromme, hoge en verkeerd gepaaste ballen.

 

voetbal reunie groepsfoto

Tussen de bedrijven door werd er nog een groepsfoto van de reünie gangers gemaakt.

 

Nog een dankwoordje van Julia
Oud bestuursleden Frank Bogers Sjaak Adriaansen Paul Adriaansen

 

voetbal krantenartikel reunie

 

 

Al bij al wat het een gezellige boel en naafloop mocht iedereen en of ander relikwie mee naar huis nemen. Een van de oud-leden opperde om zo een feestje ieder jaar te organiseren. Misschien over 25 jaar.


 

 
Film 10 jaar bestaan 1984 voetbal toernooi  

 


HOME
10-JAAR BESTAAN FEEST
10-JAAR BESTAAN VOETBALTOERNOOI
REUNIE

© www.frankbogers.nl